divendres, 16 de maig del 2014

L'Ajuntament de l'Hospitalet no dona permisos per les paradetes informatives de l'ANC

La territorial de l'Hospitalet ens ha fet arribar aquest comunicat del seu bloc, que reproduïm senser pel motiu que ens sembla oportú fer-ne difusió i per que així ens ho han demanat els companys de l'Hospitalet. 

Sembla un boicot per part de l'Ajuntament en tota la seva dimensió, i boicotejant a la territorial boicotegen a l'Assemblea sencera que som tots.

 

 

L'Ajuntament de l'Hospitalet no dona permisos per les paradetes informatives de l'ANC

A l’Assemblea Nacional Catalana de l’Hospitalet estem amatents tot esperant que passi el 25 de maig, i no , no és només pel resultat de les eleccions al Parlament europeu, que també, és perquè ens trobem tancats a casa sense poder posar les nostres paradetes informatives als carrers de l’Hospitalet tal i com hem anat fent des que ens vam constituir en aquest municipi com a territorial de l’ANC.

Cal dir que, fins ara, no havíem tingut cap problema significatiu amb els permisos per mostrar-nos al carrer que ens concedeix el nostre Ajuntament, però aquest mes de maig ens hem trobat en un carreró sense sortida. L’Ajuntament ens remet a la Junta Electoral de l’Hospitalet per tal de demanar permisos per sortir al carrer, i la Junta Electoral de l’Hospitalet ens diu amb bon criteri que no ens pot donar i denegar res ja que no som cap partit polític.

És veritat, nosaltres no som cap partit polític sinó que l'ANC és una organització unitària, popular, transversal i democràtica i per tant no entenem el perquè de la negativa d’aquest permís i tenim constància que en altres punts del territori la nostra entitat no té cap problema per exercir aquesta activitat durant aquests dies en llocs no reservats als partits polítics, per tant veiem en aquesta negativa un tracte de greuge comparatiu.

Hem tramitat la nostra reclamació pertinent a l’Ajuntament de l’Hospitalet perquè ens doni una resposta, però ja sabem que si aquesta arriba no serem a temps de sortir al carrer durant el període en que se’ns ha denegat el permís per ser-hi.

Per aquest motiu volem fer saber a través de la força que tenen les xarxes socials avui dia el nostre malestar amb aquesta situació, que esperem no sigui la tònica a seguir d’aquí endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada